Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

Általános gumilemezek

Az általános ipari gumilemezek olyan gumipadlók és lemezek, amelyeket általában ipari környezetben használnak. Ezek a gumilemezek kiválóan alkalmasak a padlóvédelemre, a zajcsökkentésre és az ütéscsillapításra.
Az általános gumilemezek nagyon tartósak és némelyik tipusa ellenáll az olajnak, a savaknak, az üzemanyagoknak és más vegyi anyagoknak. Rendkívül jól szigetelnek, így hatékonyan védenek a káros zajok és vibrációk ellen.
Ezeket a gumilemezeket gyakran használják járműiparban, raktárakban, sportlétesítményekben és más ipari területeken. Elérhetők különböző méretekben és vastagságokban, így könnyen alkalmazkodhatnak a különböző környezeti igényekhez és terheléshez.

Az általános ipari gumilemezek könnyen telepíthetők és karbantarthatók, és hosszú élettartammal rendelkeznek, így hosszú távon jelentős költségmegtakarítást jelenthetnek.

Anyaga: SBR (Sztirén Butadién)
Felhasználás: tömítések készítése, rezgéscsillapítás, járófelület burkolat, futószalagok készítése
Alkalmazhatóság: max. 60°C hõmérsékletű vízre, glikolra, levegőre és max. pH 10-es alkáli oldatokra
Nyomástűrés: Szövetbetétes: 50 N/cm2 , Szövetbetét nélküli: 10 N/cm2, Szakítószilárdság 4 MPa, Keménység: 60+/- 5 Shore-A (ShA)
Permeabilitása gyenge, nem lángálló. Kopásállósága, ózonnak való ellenállása és öregedése megfelelő. Formatartása és rugalmassága jó.
Teljes táblákat, teljes 10 m-es tekercseket, illetve igény szerint tekercsből vágva minimum 50 cm-es, 1300 mm széles csíkokat kínálunk.