Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

Egyéb műszaki műanyagok

Az "egyéb műszaki műanyagok" kifejezés olyan műanyagokra utal, amelyeket speciális tulajdonságaik miatt különleges alkalmazásokban használnak fel. Ezek a műanyagok általában rendkívül ellenállóak, hőállóak, kémiai anyagokkal szemben ellenállóak vagy elektromosan vezetők. Néhány példa az egyéb műszaki műanyagokra:

Polikarbonát: Ez a műanyag rendkívül ütésálló és hőálló, ezért gyakran használják védősisakok, plexi üveg és belső tér megvédésére, rekeszek készítésére.

Polifenilén-oxid (PPO): Ez a műanyag rendkívül magas hőállósággal rendelkezik, így gyakran használják elektromos hőelemekben, valamint autóipari alkalmazásokban, például motor alkatrészekben.

Polieter-oxid: Ez a műanyag kiváló kopásállósággal rendelkezik, ezért gyakran használják csapágyakban, fogaskerekekben, szivattyúalkatrészekben.

Poliamid-imid (PAI): Ez a műanyag kiváló mechanikai és hőálló tulajdonságokkal rendelkezik, ezért gyakran használják légi járművek és űrhajók alkatrészeiben, valamint elektronikai alkalmazásokban.

Luorpolimerek (pl. PTFE, PVDF): Ezek a műanyagok rendkívül ellenállóak a kémiai anyagokkal és az ultraibolya sugárzással szemben, ezért gyakran használják vegyi tartályokban, csövekben és magas frekvenciás alkalmazásokban.


Amennyiben nem találja a keresett terméket keressen minket bizalommal!