Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

Fűnyíró szíjak

Az általunk kínált fűnyírószíjak kifejezetten a földeken, a zöld mezőn való jobb teljesítményre és a fűnyíró gépek megerőltető munkakörülményeinek egyenetlen területeken és a legkeményebb terepen való elviselésére készült. Ezek a szíjak bírják a legzordabb munkakörnyezetet és megállás nélküli munkát. A gyártás során kifejezetten úgy tervezték őket, hogy ellenálljanak a fűnyíró/mezőgazdasági gépekkel kapcsolatos szigorú munkakörülményeknek.

A legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelő szíjak, tökéletes megoldást jelentenek minden fűnyíró és kerti alkalmazáshoz. Többféle konstrukcióban elérhetőek, mint például: normál, burkolt, átlapolt, hatszögszíj, kevlár erősített, fogasszíj, duplafogas szinkronszíj. A termékpaletta szinte az összes alkalmazást és modellt lefedi, amit világszerte gyártanak. (OEM alkalmazásokhoz is megfelelőek.)

Általánosságban elmondható, hogy ezen szíjak, olyan tulajdonságokkal rendelkeznek mint:

  • a nagy szakítószilárdság,
  • nagy erőátvitel,
  • nagy kopásállóság
  • hátrahajlási rugalmasság
  • és nem nyúlnak.

Ezen szíjak nagy szakértelemmel készülnek, a legmagasabb színvonalú technológiával és anyagokkal, hogy megfeleljenek a legnagyobb kihívásoknak, emiatt az általunk forgalmazott PIX-Lawn and Garden Belts az egyik legmegbízhatóbb márka az iparágban.