Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

GS (Nylatron) anyagok

A Nylatron anyagok általában nagyobb szilárdságú és merevségűek, mint a hagyományos poliamidok (pl. PA6 vagy PA66), és jellemzően jobb kopásállósággal rendelkeznek.

Az alábbiakban néhány népszerű Nylatron anyagok:

Nylatron GSM: Ez a típus üveggyapot erősítéssel rendelkezik, ami hozzájárul a jobb szilárdság és merevség tulajdonságokhoz. Jellemzően alacsony súrlódással és kopásállósággal rendelkezik, valamint kiválóan ellenáll a vegyi anyagoknak.

Nylatron GSM Blue: Ez a típus nagyon hasonló a Nylatron GSM-hez, de kék színű. Alacsony súrlódással, kiváló kopásállósággal és vegyi ellenállással rendelkezik.

Nylatron GSM PA6: Ennek az anyagnak a gyártásához PA6 (poliamid 6) alapanyagot használnak, amely a hagyományos Nylatron GSM-hez hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint az alacsony súrlódás, kopásállóság és vegyi ellenállás.

Nylatron LIG: Ez a típus kifejezetten gyorsuló és fékező alkatrészekhez tervezték. Alacsony súrlódással, kiváló kopásállósággal és hőállósággal rendelkezik.

Nylatron MC901: Ez az anyag egy nagyon szilárd és merev típus, amely kiválóan ellenáll a keményítő és centrifugálás hatásainak. Jellemzően az élelmiszeriparban, vegyiparban és hídépítésben használják.

Ezek csak néhány példa a Nylatron anyagokra, és azok tulajdonságaira. A ténylegesen elérhető Nylatron típusok száma sokkal nagyobb, és a különböző alkalmazásokhoz különböző típusokat lehet választani.

Amennyiben nem találja a keresett terméket keressen minket bizalommal!