Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

Hajtószíjak

A hajtószíjak segítségével a motorok vagy gépek által generált energiát egy másik rendszerre vagy alkatrészre lehet továbbítani, hogy mozgást vagy működést hozzanak létre. Ezek a szíjak általában a motortengelyről egy másik tengelyre vagy alkatrészre vannak feszítve, és átviszik a forgatónyomatékot. Fontos szempont a megfelelő húzóerő és az optimális tapadás, amely biztosítja a hatékony erőátvitelt és a stabil működést. A hajtószíjakat gyakran alkalmazzák autókban, gépekben, szállítószalagokon és egyéb ipari rendszerekben.

Széles választékban kínálunk hajtószíjakat az autóipartól kezdve a  mezőgazdaságon át az ipari minden területére kiterjedően, sőt még otthoni felhasználásra is. A hajtószíjaknak számos típusát különböztetjük meg felhasználás, típus és profilok szerint. Igyekeztünk Önöknek átlátható struktúrát kialakítani, hogy könnyen megtalálják a keresett ékszíjat!

Ékszíjak, Fűnyírószíjak, Hatszögszíjak, Hosszbordás szíjak, Barkácsgép szíjak, Keresztbordás szinkronszíjak – Fogasszíjak, Sütéssel végteleníthető poliuretán szíjak, Szerelhető és a kapoccsal végteleníthető szíjak, Lapszíjak és szállítószalagok.