Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

Kerekek

Webáruházunkban megtalálhatóak olyan speciális ipari kerekek, amelyeket ipari gépek és berendezések mozgatására használnak. Ezeket a kerekeket általában nehéz terhek szállítására tervezik, és kiváló kopásállósággal, teherbírással és stabilitással rendelkeznek.

Az ipari kerekek különböző méretben, anyagban és kialakításban elérhetőek attól függően, hogy milyen feladatra kerülnek felhasználásra. Például van tömörgumis kerék, amely nagy teherbírású és tartós megoldást nyújt. Léteznek felfújható ipari kerekek, amelyek puha anyagból készülnek, így simább mozgást és zajcsökkentést biztosítanak, azonban alacsonyabb teherbírással rendelkeznek.
Az ipari kerekek lehetnek fixek, amelyek csak egyenesen mozognak, vagy forgókerekek, amelyek lehetővé teszik a gép vagy berendezés irányának könnyed változtatását. A forgókerekek általában görgős csapággyal vannak felszerelve, hogy könnyedén gördüljenek előre-hátra vagy oldalra.

Ezeknek a kerekeknek az alkalmazási területe sokrétű, és például használhatók raktárakban, gyárakban, logisztikai központokban, repülőtereken, kórházakban és egyéb ipari helyszíneken. Az ipari kerekek megkönnyítik a nehéz terhek mozgatását, és javítják a hatékonyságot és a munkavégzési folyamatokat.