Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

PUR szívó-nyomó tömlők

A PUR szívó-nyomó tömlők olyan tömlők, azok a csövek amit szívó- és nyomóerő alkalmazására terveztek. A "PUR" rövidítés a poliuretánhoz utal, amely a tömlő anyaga. A poliuretán egy rugalmas és kopásálló műanyag, amely kiválóan alkalmazható olyan környezetekben, ahol a tömlőnek ellen kell állnia a rángatásnak, dörzsölődésnek és bizonyos vegyi anyagoknak.
Ezeket a tömlőket általában ipari alkalmazásokra használják, például ciklikus vákuumszívó rendszerekben, szivattyúkban, kompresszorokban és általában olyan helyeken, ahol nagy nyomás és vákuum alkalmazása szükséges.
A PUR szívó-nyomó tömlőknek általában rugalmas szerkezetük van, ami lehetővé teszi a könnyű kezelést és a bármilyen irányban történő hajlítást. A tömlők kiválasztása az adott alkalmazásnak megfelelően történik, figyelembe véve a nyomástűrést, a hőmérsékleti határokat, a vegyi anyagokkal szembeni ellenállást és egyéb műszaki paramétereket.

Összességében a PUR szívó-nyomó tömlők hasznosak olyan helyeken, ahol szükség van a szívó- és nyomóerő alkalmazására, és ahol fontos a strapabíróság és a vegyi anyagokkal szembeni ellenállás.