Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

Tömítőlemezek

Azbesztmentes tömítőlemezek

A KLINGERIT anyagokból gyártott tömítések mindenhol megtalálhatók, ahol a folyadékokat vagy gázokat biztonságosan kell tárolni a csővezetékekben és tartályokban. A Klingerit tömítések megbízható és biztonságos működést biztosítanak. A klingerit mérföldköveket állított fel a CNAF (sűrített, nem azbesztszál) tartósságával kapcsolatban, ami kiválló szálerősítésű tömítőanyagokat jelent. A Klingerit kiváló ellenállást (pl. hőmérséklet-, mechanikai vagy vegyszerállóság) biztosít a megfelelő célipar által igényelt területeken. Ezenkívül könnyen vágható, kezelhető és felszerelhető.
A Klingerit PTFE alapú lágy tömítőanyag garantálja a maximális vegyszerállóságot, és a legtöbb tömítési alkalmazást kielégíti, kiváló vegyipari termékpalettájának termékei az adott iparágak által megkívánt tulajdonságokat biztosítják. Ide tartozik többek között a tömítés alacsony felületi nyomáson is, az erős savakkal vagy erős lúgos oldatokkal szembeni nagy ellenállás, valamint a jó tulajdonságok közepes és alacsony hőmérsékleten.

A grafit alapú tömítések -200 °C és 550 °C közötti hőmérsékleten használhatók, és számos vegyi termékkel szemben ellenállóak. A kifejezetten erre a célra kifejlesztett tapadásmentes bevonattal ellátott grafit alapú tömítésanyagai könnyen eltávolíthatók a karimáról, még magas hőmérsékletnek kitéve is.


Általános jellemzők:
Táblaméret 1500mm x 1500mm lemezvastagság: 0,5mm - 5mm-ig.
Felhasználási terület: tűz- és hővédelem, acél- és olvasztóüzemek, színesfémkohászat, elektromos-, hő-, vegy- és gyógyszergyártás, épületek szigetelése.


Tömítő lemezek rendelhetősége:
- egész tábla (1500X1500mm)
- fél tábla (1500X750mm)
- negyed tábla(750X750mm)