Termékek

Hírek

Gyári és utángyártott mezőgazdasági szíjaink.

Számos kombájnhoz (az Claas, Case, La verda, Fortshitt, John Deere, Massey Fergusson, New Holland, Deutz Fahr …stb) forgalmazunk ékszíjakat, átlapolt szíjakat és variátor szíjakat.

A különböző szíjak továbbra is fontos szerepet töltenek be a mezőgazdasági gépek,  kombájnok, arató-és cséplőgépek működtetésében.

Mindegyik szíjtípus az ipar és a mezőgazdaság számára lett kifejlesztve, figyelembe véve a speciális üzemeltetési körülményeket.

A normál profilú mezőgazdasági szíjak erősített kivitelben készülnek, kizárólag mezőgazdasági területre.

Az átlapolt szíjak a legtöbbször előforduló szíjtípusok a kombájnok ékszíj hajtásában. A többszörös átlapolás meggátolja a szíjak elcsúszását és megakadályozza a vibráció képződését. Igény esetén kérhető plusz kordszál, kevlár de aramid erősítéssel, vagy kevláros szövetbevonattal.

A variátor szíjak erős szerkezeti felépítéssel rendelkeznek, melyek jól bírják a nehéz körülményeket. Megtalálhatóak a szelelő ventilátornál, a cséplődobnál, a motollánál, valamint a kerék hajtásnál, ahol fokozat nélküli teljesítményátvitel szükséges. Napjainkban a szíjak még robosztusabbak lettek és a szíj hátfelületét keresztirányú merevítő bordákkal látják el.

A mezőgazdaságban használt szíjakat cikkszám szerint célszerű megvásárolni, ugyanis a cikkszám utal a szíj méretén kívül a szerkezetére is. (kevlár erősítés, átlapolás… stb.)

Mivel rendkívül fontos, hogy ezek a gépek folyamatosan tudjanak dolgozni, ezért feltétlenül jó minőségű szíj szükséges a hajtásukhoz. Éppen ezért számos kiváló minőségű márkát kínálunk: Optibelt Agro Power, Gates, Tagex és gyári minőségű szíjak.

A nagyon széles méret és típusválaszték miatt részletes katalógust oldalunkra nem tettünk fel, így igény szerint kérje egyedi ajánlatunkat!

A készleten nem lévő méreteket is rövid határidővel tudjuk beszerezni, mert közvetlenül a gyártóval állunk kapcsolatban!

Keressen minket bizalommal és vásároljon nálunk mezőgazdasági szíjakat!

Vissza