Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

Rólunk

Az Önök legjobb kiszolgálása a hivatásunk.

Cégünk 1991-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Fő profilunk ékszíj, hajtószíj, tömlő, gumilemez és szivacs gumilemez, egyéb műszaki gumiáru, speciális műanyagok, szíjtárcsa, hajtólánc, csapágyak kis- és nagykereskedelme. A hazai piacon és a szomszédos országokban nagy mennyiségben értékesítjük termékeinket viszonteladó partnereinknek és végfelhasználóknak. 2016-ban indítottuk el folyamatosan bővülő választékú webáruházunkat melyben várjuk kis- és nagykereskedelmi vevőink megrendeléseit, árajánlat kéréseit: Az alapításkor cégünk fő profilja az ékszíjgyártás volt. Mára a piaci igények változása illetve a rohamosan bővülő hajtástechnikai elemválaszték miatt a piacon elérhető teljes ékszíj- és hajtószíj választékot forgalmazzuk elsősorban közvetlen gyártásból, ipari-, közlekedési- és mezőgazdasági felhasználásra.
Kínálatunkban a piacvezető márkák – PIX, Optibelt, Goodyear, Gates, Bando, Contitech, Rubena, Megadyne - mellett jelentős részt képviselnek a már 20 éve forgalmazott saját márkás Super Belt szíjak, melyek kiváló ár-érték arányú megoldást kínálnak szinte minden felhasználási igényre.

1999-től termékválasztékunkat bővítettük és megkezdtük laposszíjak, gumi lemezek, tömítő lemezek és szalagok, gumi- és PVC tömlők, hajtóláncok, nagyméretű szállító szalagok (Habasit, stb...), metamid rudak, ipari műanyagok, csapágyak és ipari kerekek forgalmazását.
Budapesten működtetjük az ország első Ékszíj- és Műszaki gumiáru Üzletházát, melyben ma is kedvező vásárlási feltételekkel várjuk kis- és nagykereskedelmi vásárlóinkat. Célunk Vevőink teljes körű, minden igényt kielégítő, gyors és rugalmas kiszolgálása. Ennek érdekében jelentős raktárkészletet tartunk fenn folyamatosan. Készleten nem elérhető tételek esetén gyors ajánlatadással, szükség esetén egyedi szállítással biztosítjuk az igényelt termékeket.

Szeretettel várjuk jelentkezését, keressen minket bizalommal!

Szuperszíj KFT csapata

 

 

☎️ Tel/Fax: 06 1 276 24 77
???? E-mail: szuperszij@szuperszij.hu
???? Címünk: 1214 Bp. (Csepel) II. Rákóczi F. út 257.A