Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

Hírek

PVC hőfüggöny: védelem a hideg ellen!

PVC hőfüggöny: védelem a hideg ellen!

A PVC hőfüggöny egy olyan modern megoldás, amely hatékony védelmet nyújt az épületekben a hideggel szemben. Ezek a függönyök szinte bármilyen nyílászáróra felszerelhetők, legyen szó ablakról, ajtóról vagy akár nagyobb nyílásokról is. A PVC anyagnak köszönhetően hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, így segítenek megőrizni a helyiség kellemes hőmérsékletét, és ezáltal csökkentik a fűtési költségeket is.

A PVC hőfüggönyök könnyen tisztíthatóak és karbantarthatóak, így hosszú távon is kellően hatékonyak maradnak. A függönyök általában áttetszőek, így szabadon áramlik át rajtuk a fény, így nem befolyásolják a természetes világítást. Emellett a PVC anyag UV-álló is, így nem fakul el a napsugárzás hatására.

A hőfüggönyök jól alkalmazhatók különböző helyiségekben, így például irodákban, üzletekben, raktárakban vagy akár otthon is. A hideg elleni védelem mellett ezek a függönyök segítenek a zajcsökkentésben is, így kellemesebb környezetet teremtenek a mindennapokban.

Összességében a PVC hőfüggöny egy hatékony és praktikus megoldás a hideg elleni védelemre, amely segít fenntartani a helyiség megfelelő hőmérsékletét és csökkenti a fűtési költségeket. A könnyű karbantartás és a hosszú élettartam mellett ezek a függönyök széles körben alkalmazhatók, és segíthetnek a kellemesebb és energiatakarékosabb környezet kialakításában.

A fagyálló PVC szalag felszerelve kutyaházak ajtajára tökéletes védelmet nyújt kutyáinknak a hideg ellen, óvja őket a kihűléstől!
Hőtartomány: -10°C / +30°C
Tekercs mérete: 50fm, de akár 1 méter is vásárolható! A lágy PVC szalagok az alábbi méretekben érhetők el:
2 x 100mm
2 x 200mm
3 x 100mm
3 x 200mm
5 x 100mm
Egyedi kérés esetén rozsdamentes tartószerkezettel is kérhető!

Kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken, vagy üzletünkben!
☎Tel/Fax: 06 1 276 24 77
????E-mail: szuperszij@szuperszij.hu
????Címünk: 1214 Bp. (Csepel) II. Rákóczi F. út 257.A