Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

NUT-LINK kapcsokkal végteleníthető ékszíj

Elérhető tételek: kb. 1-2 munkanap

Az NUT-LINK kapcsokkal végteleníthető ékszíj egy olyan meghajtórendszer, amely lehetővé teszi, hogy egyéni hosszúságú és méretű ékszíjakat készítsünk. A NUT-LINK kapcsok segítségével könnyedén összekapcsolhatjuk az ékszíjakat, így bármilyen hosszúságú szíjat létrehozhatunk. Ezáltal nagyobb felhasználási rugalmasságot és alkalmazhatóságot kapunk az ékszíjaknál.
A NUT-LINK kapcsok speciális kialakításának köszönhetően rendkívül erősek és tartósak, így biztosítják az ékszíjak megbízható működését. Az ékszíjak végtelenítésével lehetőségünk van a meghajtórendszerek tervezésében és alkalmazásában rugalmasabban és pontosabban dolgozni.
A NUT-LINK kapcsok segítségével könnyedén változtathatjuk a meghajtórendszer hosszát és méretét. Ez jelentős előnyt jelenthet például olyan alkalmazásokban, ahol a távolság vagy a méret változik, vagy ahol rugalmasságra van szükség a meghajtórendszer tervezésében.
Az NUT-LINK kapcsokkal végteleníthető ékszíjak tehát nagyobb rugalmasságot és alkalmazhatóságot kínálnak az ékszíj rendszerekben, és lehetővé teszik a meghajtórendszerek nagyobb pontosságú tervezését és alkalmazását.

Profilméretek: 10, 13, 17, 22

Végtelenítés Nutlink kapcsoló szerszámmal

Anyaga: Poliuretán elasztomer poliészter szálerősítéssel

Olajálló

Üzemi hőfok: -40 +116 °C

Felhasználás: Dinamikus igénybevételnek kitett burkolt hajtásokhoz

Ékszíjtárcsa: Normál profilú ékszíjtárcsa


4termék14
Cikkszám
Termék
Gyártó
Megjegyzés
Nettó egységár (Ft/M.E)
Elérhető
(Határidő fent!)
Mennyiség
Kosárba