Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

Hírek

Optibelt Car Power Szíjak!

Optibelt Car Power  Szíjak!

Az Optibelt Truck Power (Car Power) szíjak járművekhez készült szíjrendszerek, amelyek kiváló minőséget és megbízhatóságot biztosítanak. Ezek a szíjak a német Optibelt cég által gyártottak, amely hosszú évek óta az iparágban meghatározó szereplő.

Az Optibelt Truck Power szíjak nagyfokú kopásállóságot és terhelhetőséget kínálnak, így hosszabb élettartamot biztosítanak. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az olaj és a hő hatásának. Emellett rendelkeznek egy speciális fogazással, amely biztosítja a tökéletes illeszkedést a tárcsákhoz és a görgőkhöz, ezáltal minimalizálva a csúszást és növelve a hatékonyságot.
Mivel az autókban a szíjak kulcsfontosságúak a motor és más rendszerek működéséhez, az Optibelt Truck Power szíjak nagy jelentőséggel bírnak az autók megbízhatósága és teljesítménye szempontjából. A szíjrendszerek tartóssága és megbízhatósága lehetővé teszi a sima és csendes működést, valamint a hosszú távú teljesítményt, még nagy terhelés vagy extrém körülmények között is.

Ezek az Optibelt szíjak nagy választékban elérhetők webáruházunkban, amelyek alkalmasak különböző gépjárművek és motorok számára. Az Optibelt cég komolyan veszi a minőséget és a teljesítményt, ezért a Car Power szíjak a legmagasabb színvonalú termékek közé tartoznak.

A szíj felépítése több rétegből áll, amelyeknek különböző jellemzőik vannak a megbízhatóság és a tartósság érdekében.
A legkülső réteg a szíj kültakarója, amely strapabíró anyagból készül, és védi a szíjat a külső környezeti hatásoktól, például szennyeződéstől és nedvességtől. Ez a réteg segít meghosszabbítani a szíj élettartamát.
Az alatta lévő rétegben található az erőhordozó, amely erős, szintetikus anyagból készül, például üvegszálas anyagból. Ez a réteg felelős a szíj magas húzószilárdságáért és rugalmasságáért. Segít a szíjnak megbirkózni a nagy terhelésekkel és nyújtásokkal, amelyekkel találkozhat a használat során.
A következő réteg a fogazat, amely a szíj hajtórészét alkotja. Ez a fogazat segít a motor átviteli rendszerében a pontos és hatékony energiaváltásban. Az Optibelt Truck Power szíjak gyakran rendelkeznek különleges fogazati mintával, amelyek optimalizálják a hajtási pontosságot és a zajcsökkentést.

A belső réteg a szíj belső felfordított oldala, amely a szíjhoz történő rögzítéshez szükséges. Ez az oldal általában sima, hogy megfelelően illeszkedjen a járműmotorhoz és hajtóművekhez.

Az Optibelt Car Power szíjak felépítése és anyaghasználata magas minőséget és megbízhatóságot biztosít a járműhajtásban, és biztosítja a motor hatékony és zavartalan működését.

Kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken, vagy üzletünkben!

☎Tel/Fax: 06 1 276 24 77
????E-mail: szuperszij@szuperszij.hu
????Címünk: 1214 Bp. (Csepel) II. Rákóczi F. út 257.A