Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

Gumi olaj szívó-nyomó tömlők

A Gumi olaj szívó-nyomó tömlők kiválóan használhatók különböző ipari és gépészeti alkalmazásokhoz.
Olajszivattyúkhoz az olaj szívó-nyomó tömlők lehetővé teszik az olaj szállítását a szivattyúba a tartályból, valamint a szivattyúból a rendszerbe.
Az autók motorjaiban és hidraulikus rendszereiben is használhatók az olaj szívó-nyomó tömlők a folyadékok szállítására és nyomásának fenntartására.
Gépgyártásban azz ipari gépekben és berendezésekben is alkalmazhatók az olaj szívó-nyomó tömlők például az olajkezelő rendszerekben és hidraulika rendszerekben.
Az élelmiszeripari gépekben is használatosak az olaj szívó-nyomó tömlők, de ezeknek célzottan meg kell felelniük a higiéniai és biztonsági előírásoknak.
Vegyiparban a vegyipari üzemekben és feldolgozókban is fontosak az olaj szívó-nyomó tömlők, mivel a vegyszerek és különféle folyadékok szállítására használhatók.

Fontos megemlíteni, hogy az olaj szívó-nyomó tömlőket olyan helyeken használják, ahol olajok, üzemanyagok, hidraulikus folyadékok vagy különféle vegyszerek szállítására vagy adagolására van szükség.
A legtöbb esetben ezek a tömlők kiváló minőségű gumiból vagy szilikonból készülnek, hogy ellenálljanak az agresszív anyagoknak, az extrém hőmérsékleteknek és a nyomásnak.