Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

O gyűrű készletek

Az O gyűrű tömítő készlet olyan eszközök gyűjteménye, amelyek a tömítéseket helyettesítik vagy javítják a különböző alkalmazásokban. Gyakran használják az autóiparban, a háztartási gépekben és a gépiparban, ahol a levegő vagy folyadék lezárására van szükség.
A tömítőgyűrűk általában gumiból, neoprénből, szilikongumiból vagy más rugalmas anyagból készülnek, és különböző méreteket és alakokat vehetnek fel. A tömítőgyűrűk több funkciót is elláthatnak, például megakadályozhatják a folyadék vagy a gáz szivárgását, csillapíthatják a rezgéseket vagy a zajt, és megakadályozhatják a por vagy a szennyeződés bejutását bizonyos mechanizmusokba.
A tömítő készletek általában különböző méretű és típusú tömítőgyűrűket tartalmaznak. Ezek az eszközök segíthetnek a tömítések kialakításában.

Az előnyök közé tartozik a kényelem és a költséghatékonyság, hiszen a gyűrűtömítő készletek lehetővé teszik a meglévő tömítések javítását vagy cseréjét saját magunknak, ahelyett, hogy a teljes alkatrészt le kellene cserélni. Ezenkívül a gyűrűtömítő készletek általában sok különböző méretű és típusú tömítőt tartalmaznak, így egyetlen készlet segítségével számos különböző alkalmazást kezelhetünk.

Tartós – olajjal, zsírokkal és szénhidrogénekkel szemben rendkívül ellenálló nitrilkaucsukból készült
Sokoldalú – ideális gépjárműipari és gépészeti munkáknál, valamint szaniterek szerelésénél
Professzionális – minőségében, terjedelmében és anyagában is
Praktikus – műanyagkofferben elrendezve

 


3termék 13