Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

Lábtörlők, szennyfogó szőnyegek, álláskönnyítő szőnyegek

Lábtörlők: Ezek a szőnyegek általában az ajtó bejárati részéhez vannak elhelyezve, hogy lehetővé tegyék a lábak letörlését a cipőről vagy csizmáról, mielőtt belépnek a helyiségbe. Egy lábtörlő szőnyeg megszabadítja a lábakat a sártól, homoktól és más szennyeződésektől, ami csökkentheti a helyiségben található piszkos nyomok mennyiségét és megőrizheti a padló tisztaságát.

Szennyfogó szőnyegek: Szintén a bejáratnál találhatók, hogy felvegyék a nedvességet, szennyeződést és egyéb szennyező anyagokat a cipőről. A szennyfogó szőnyegek rendszerint rostos, kefés vagy gumi anyagból készülnek, hogy hatékonyan eltávolítsák azon anyagokat, amiket nem képesek felfogadni a sima lábtörlők.

Álláskönnyítő szőnyegek: Ezek a szőnyegek olyan munkahelyeken találhatók, ahol hosszú ideig kell állni, például gyárakban, kereskedelmi konyhákban és egyéb ipari helyeken. Az álláskönnyítő szőnyegek kényelmet és párnázatot nyújtanak a munkavállaló lábának és testének, hogy csökkentsék a fáradtságot és a stresszt, amit hosszú ideig tartó állás okozhat.

Ezek a szőnyegek mind hasznosak lehetnek a helyiségek tisztán tartásában és az emberek kényelmének fokozásában.


4termék 14