Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

Tömítések

Tömítések, profil gumik, gumi zsinórok, szivacs lemezek.
Széles választékban forgalmazunk táblás tömítéseket, profil gumikat, gumi zsinórokat, szivacs lemezeket, öntapadós habosított gumi tömítő szalagokat, szivacslabdákat beton pumpákhoz.

CR gumi tulajdonságai: Egy kloroprén alapú szintetikus anyag. Jó kopásállósággal és időjárásállósággal rendelkezik. Ellenáll a vegyszerekkel, és az ózonnal szemben. Magas a lángállósága.

EPDM gumi tulajdonságai: Nagyon jók, ugyanis kiváló hő-, ózon-, időjárási ellenállást kínál, valamint alacsony elektromos vezetőképességet, alacsony kompressziós beállítást és alacsony hőmérsékleti tulajdonságokat. Az EPDM a szilikon költséghatékony alternatívájaként használható. Széles körben alkalmazzák az autóiparban hűtőfolyadék tömlőként és fűtőtömlőként. Kiváló hőállóságot, ellenállást a hűtőfolyadék adalékanyagaival szemben, illetve időjárásállóságot biztosítanak, így tartósan alkalmazhatók a folyadékhűtésű motorok hűtőrendszereiben.

NR gumi tulajdonságai: A természetes gumi nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, és ellenáll a kopásnak, az aprításnak, a vágásnak és a szakadásnak. A hátránya, hogy a természetes gumi csak mérsékelten áll ellen a hőnek, fénynek és az ózon károsodásának. Az NR gumit legtöbbször tömítésekben, lengéscsillapítókban, tömlőkben és csövekben használják.

NBR gumi tulajdonságai: Az ipari tömítőanyagok legelterjedtebb és leggazdaságosabb elasztomerje. Az NBR gumi tulajdonságai között megtalálható, hogy kiváló ellenállást mutat a kőolaj alapú olajokkal, üzemanyagokkal, vízzel, alkoholokkal, szilikon zsírokkal és hidraulikus folyadékokkal szemben.

Szilikon gumi tulajdonságai: Kiválló hőtűrőképeséggel rendelkezik -45oC-+200oC. A szilikon a tulajdonságait széles hőmérséklet tartományon belül is megőrzi, kiváló rugalmasággal rendelkezik. UV sugaraknak és napsugárzásnak ellenáll (kültéri alkalmazhatóság). A szilikon gumit rendkívül széleskörben használják Gyógyszeripar, Élelmiszeripar, Elektromosipar, Járműipar, stb..