Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

Standard gumi futófelületű ipari kerekek

A standard gumi futófelületű ipari kerekek az ipari területeken, raktárakban, gyárakban, üzemekben és más hasonló környezetekben használt keréktípusok. Ezek a kerekek a gumi futófelületnek köszönhetően jó tapadást biztosítanak a padlón, így könnyebbé teszik a terhek szállítását és a mozgatást.

Általában acél vagy fém alapra vannak szerelve, ami megnöveli a kerekek tartósságát és teherbírását. A gumi futófelület lehet sima vagy profillal rendelkező, attól függően, hogy milyen felületen fogják használni. A profilos futófelület több tapadást biztosít nedves, csúszós vagy egyenetlen felületeken.
A standard ipari gumi kerekek általában különböző átmérőkben és teherbírásokban kaphatók, így könnyedén lehet választani a megfelelő kereket az adott feladathoz. Fontos szempont a teherbírás mellett az is, hogy a kerekek milyen körülmények között lesznek használva, ilyenek például a hőmérséklet, a vegyszerek jelenléte vagy a terhelés típusa.
Ezeknek a kerekeknek a felhasználási területe rendkívül széles, akár könnyű raktári szállítóeszközöktől, mint például kézikocsik vagy bevásárlókocsik, egészen nehéz teherbírású ipari járművekig, mint például targoncák.

A standard gumi futófelületű ipari kerekek tehát sokoldalúak és megbízhatóak, ezért népszerűek a különböző ipari környezetekben történő felhasználásra.