Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

Hírek

Mezőgazdasági szíjaink!

Szuperszíj
Mezőgazdasági szíjaink!

 

Számos kombájnhoz (az Claas, Case, La verda, Fortshitt, John Deere, Massey Fergusson, New Holland, Deutz Fahr …stb) forgalmazunk ékszíjakat, átlapolt szíjakat és variátor szíjakat.

A különböző szíjak továbbra is fontos szerepet töltenek be a mezőgazdasági gépek,  kombájnok, arató-és cséplőgépek működtetésében.

Mindegyik szíjtípus az ipar és a mezőgazdaság számára lett kifejlesztve, figyelembe véve a speciális üzemeltetési körülményeket.

A normál profilú mezőgazdasági szíjak erősített kivitelben készülnek, kizárólag mezőgazdasági területre.

Az átlapolt szíjak a legtöbbször előforduló szíjtípusok a kombájnok ékszíj hajtásában. A többszörös átlapolás meggátolja a szíjak elcsúszását és megakadályozza a vibráció képződését. Igény esetén kérhető plusz kordszál, kevlár de aramid erősítéssel, vagy kevláros szövetbevonattal.

A variátor szíjak erős szerkezeti felépítéssel rendelkeznek, melyek jól bírják a nehéz körülményeket. Megtalálhatóak a szelelő ventilátornál, a cséplődobnál, a motollánál, valamint a kerék hajtásnál, ahol fokozat nélküli teljesítményátvitel szükséges. Napjainkban a szíjak még robosztusabbak lettek és a szíj hátfelületét keresztirányú merevítő bordákkal látják el.

A mezőgazdaságban használt szíjakat cikkszám szerint célszerű megvásárolni, ugyanis a cikkszám utal a szíj méretén kívül a szerkezetére is. (kevlár erősítés, átlapolás… stb.)

Mivel rendkívül fontos, hogy ezek a gépek folyamatosan tudjanak dolgozni, ezért feltétlenül jó minőségű szíj szükséges a hajtásukhoz. Éppen ezért számos kiváló minőségű márkát kínálunk: Optibelt Agro Power, Gates, Tagex és gyári minőségű szíjak.

A nagyon széles méret és típusválaszték miatt részletes katalógust oldalunkra nem tettünk fel, így igény szerint kérje egyedi ajánlatunkat!

A készleten nem lévő méreteket is rövid határidővel tudjuk beszerezni, mert közvetlenül a gyártóval állunk kapcsolatban!

 

Kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken, vagy üzletünkben!
☎️ Tel/Fax: 06 1 276 24 77
???? E-mail: szuperszij@szuperszij.hu
???? Címünk: 1214 Bp. (Csepel) II. Rákóczi F. út 257.A