Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36-1-276-2477

szuperszij@szuperszij.hu

SUPER-T-LINK kapcsokkal végteleníthető ékszíj

Elérhető tételek: kb. 1-2 munkanap

Hajtáselem, amely lehetővé teszi az ékszíj végtelenítését. Az ékszíj általában egy korong alakú fogaskerekek közti meghajtást biztosít, de a Super-T-Link kapcsok lehetővé teszik, hogy az ékszíj hosszabbítható legyen a meghajtott tengely hosszának függvényében.
A Super-T-Link kapcsok olyan speciális, rugalmas csatlakozók, amelyek a hagyományos ékszíj fogaskerekek helyett alkalmazhatóak. A kapcsok egymásba illeszkedő fogaskerekként működnek, amelyek lehetővé teszik az ékszíj hosszának megnövelését vagy csökkentését. A kapcsokat egymáshoz lehet csatlakoztatni, és a tengelyek közti távolságot állítani, így bármilyen hosszúságú ékszíj létrehozható. Ez a megoldás különösen előnyös olyan alkalmazásokban, ahol a tengelyek távolsága változik vagy nem ismert pontosan, vagy a hajtási rendszer rugalmasan kell alkalmazkodjon a változó körülményekhez. A Super-T-Link kapcsokkal végteleníthető ékszíj lehetővé teszi az egyszerű szerelést és karbantartást, valamint a megbízható és hatékony meghajtást.
Fontos azonban megjegyezni, hogy bár a Super-T-Link kapcsokkal végteleníthető ékszíj rugalmas és alkalmazkodó, ez nem jelenti azt, hogy bármilyen méretű és hosszúságú ékszíj létrehozható vele. A megfelelő méretű és típusú kapcsok kiválasztása és alkalmazása elengedhetetlen a rendszer megfelelő működéséhez.

Profilméretek: SPA, SPB, SPZ

Végtelenítés Nutlink kapcsoló szerszámmal

Anyaga: Poliuretán elasztomer poliészter szálerősítéssel

Olajálló

Üzemi hőfok: -40 +116 °C

Felhasználás: Dinamikus igénybevételnek kitett burkolt hajtásokhoz

Ékszíjtárcsa: Normál profilú ékszíjtárcsa


3termék13
Cikkszám
Termék
Gyártó
Megjegyzés
Nettó egységár (Ft/M.E)
Elérhető
(Határidő fent!)
Mennyiség
Kosárba